Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "gjedhet"

Dermatoza nodulare, Panariti: Do të asgjësojmë kafshët e prekura

    Dermatoza nodulare, Panariti: Do të asgjësojmë kafshët e prekura

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, deklaroi se sëmundja “Dermatoza nodulare” ka prekur edhe kafshët në vendin tonë, në veri dhe verilindje të vendit, të cilat janë duke u mbajtur nën

Lexo me Shume