Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "gjalle"

Lavdrim Muhaxheri është gjallë

    Lavdrim Muhaxheri është gjallë

Simpatizantë të terroristit kosovar Lavdrim Muhaxheri dhe Shtetit Islamik kanë publikuar një fotografi të Lavdrimit,  ku ky i fundit shfaqet me veshje saudite në kokë, çka tregon për një ngritje

Lexo me Shume