Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjaku"

Vrasja e Çollakut, gjaku tek fashetat s’është i Denis Shtrazës

    Vrasja e Çollakut, gjaku tek fashetat s’është i Denis Shtrazës

Ekspertiza e ADN-së ka arritur në përfundimin se gjaku i gjetur në automjetin me të cilin dyshohet se u rrëmbye Gazmend Çollaku, nuk është i Denis Shtrazës. Ky i fundit

Lexo me Shume