Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gerdeci"

Pushimi i “21 Janarit”, Tahiri: Sqarim procedural, qëndrimi ynë mbetet i njëjtë

    Pushimi i “21 Janarit”, Tahiri: Sqarim procedural, qëndrimi ynë mbetet i njëjtë

Vetëm pak ditë pas vendimit të Gjykatës së Lartë e cila rrëzoi rekursin e Prokurorisë për dosjen e “21 Janarit”, vendim që mbyll një ndër proceset më të debatuara në

Lexo me Shume