Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Genc Pollo"

PD: Kelmend Balili, “Escobari i Ballkanit”

    PD: Kelmend Balili, “Escobari i Ballkanit”

Deputeti i Partisë Demokratike, Genc Pollo, ka akuzuar drejtorin e Transportit në Sarandë, Kelmend Balili, si personi përgjegjës i furnizimit me drogë të Europës Qendrore dhe shteteve nordike. Pas sekuestrimit

Lexo me Shume