Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "gardh"

(Video) Nuk do ta besonit kurrë kush i ka “trokitur” në derë kësaj familjeje

(Video) Nuk do ta besonit kurrë kush i ka “trokitur” në derë kësaj familjeje

Po sikur të binte zilja dhe papritur të shihnit një krokodil në prag të derës? Kjo ka ndodhur në Moncks Corner, në Karolinën e Jugut, ku një krokodil është parë

Lexo me Shume