Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gana"

6 vendet që po shpenzojnë një pasuri të tërë për ujë

    6 vendet që po shpenzojnë një pasuri të tërë për ujë

Teksa Perëndimi e ka ujin e pijshëm domosdoshmëri, 650 milionë njerëz në të gjithë botën e kanë ujin një luks. Studimi “Water: At What Cost? The State of the World’s

Lexo me Shume