Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "games of thrones"

Dieta e “Malit” të “Game of Thrones”, më e frikshme sesa pamja e tij

    Dieta e “Malit” të “Game of Thrones”, më e frikshme sesa pamja e tij

Jeni ose jo një ndjekës “i kënaqur” i “Game of Thrones”, me siguri e njihni Hafþór Júlíus Björnsson, aktori i cili luan rolin e Gregor “malit”. Siç mund ta keni

Lexo me Shume