Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gadishulli Iberik"

Spanjë – Prindërit e quajnë të birin Ujk. Zyra e Gjendjes Civile e refuzon!

    Spanjë – Prindërit e quajnë të birin Ujk. Zyra e Gjendjes Civile e refuzon!

“Ne i dashurojmë këto kafshë. Ujqërit janë unikë në llojin e tyre dhe kanë karakter të fortë. Duam që djalin tonë ta quajmë kështu dhe ta rrisim me vlera si

Lexo me Shume