Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "fustane"

Shihni çfarë ka bërë ky baba për princeshat e tij

    Shihni çfarë ka bërë ky baba për princeshat e tij

Dashuria e prindit për fëmijët është e madhe. Shihni çfarë ka bërë ky baba i mrekullueshëm për vajzat e tij. Nefi Garcia, 32 vjeç, u bën dhurata vajzave të tij

Lexo me Shume

11 fustanet e porositura online që kanë zhgënjyer nuset e reja

11 fustanet e porositura online që kanë zhgënjyer nuset e reja

1 ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Gjithnjë e më shumë, femrat po shkojnë drejt pazarit online. Mirëpo një problem i njohur që prej fillimit të këtij lloji

Lexo me Shume

Kur Kate Middleton bën të njëjtat zgjedhje si ne…

Kur Kate Middleton bën të njëjtat zgjedhje si ne…

Emilia Wickstead ◄ Back Next ► Picture 1 of 8 Veshja e fundit në turin mbretëror të Indisë dhe Bhutan. Ajo veshi një fustan në ngjyrën e diellit të Emilia

Lexo me Shume