Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Furre"

Bathë me mish në furrë

    Bathë me mish në furrë

Për mua gatimet  furrës janë dashuri, e dini tashmë, por këto bathë të gatuara në tavë balte në furrë i vunë pikën. Receta është e thjeshtë. Nëse keni durim qërojini

Lexo me Shume