Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Fshat"

Njihuni me njeriun që jeton i vetëm në një fshat të braktisur

Njihuni me njeriun që jeton i vetëm në një fshat të braktisur

E keni menduar ndonjëherë si do të mbijetonit i vetëm në një fshat të izoluar në Kinë? Liu Shengja është i vetmi banor i fshatit Xuen Shanshe, në provincën Gancu

Lexo me Shume

Tregu i punës në fshat, pjesëmarrje shumë e ulët e grave

Një studim i kryer nga organizata “Partnerë në Zgjidhje dhe Zhvillim” dhe që do të prezantohet nesër, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe UN Women, vë në dukje pjesëmarrjen

Lexo me Shume