Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Fruthi"

Fruthi dhe rubeola, i domosdoshëm rivaksinimi i të lindurve në vitet ’80-’90

    Fruthi dhe rubeola, i domosdoshëm rivaksinimi i të lindurve në vitet ’80-’90

Për shkak të rrezikut të lartë të fruthit dhe rubeolës te të rriturit, specialistë të Shëndetit Publik kanë apeluar për rivaksinimin e të lindurve në vitet ’80-’90. Ata shprehen se sistemi

Lexo me Shume