Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Freedom"

Beyonce dhe Kendrick Lamar, “zota antikë” në skenën e BET Awards

Beyonce dhe Kendrick Lamar, “zota antikë” në skenën e BET Awards

  … ◄ Back Next ► Picture 1 of 10   “Zjarr, ujë, rep, vokal, koreografi dhe revolucion”, – kështu është quajtur performanca e Beyonce-s dhe Kendrick Lamar, të cilët

Lexo me Shume