Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Freedom House"

Freedom House për Shqipërinë: Kthim në 2004-n, përkeqësim i lirisë së medias

    Freedom House për Shqipërinë: Kthim në 2004-n, përkeqësim i lirisë së medias

Në raportin për vendet në tranzicion, “Freedom House” ka arritur në përfundimin se Ballkani që dikur ishte një rajon që ngjallte mjaft shpresa për ndërmarrje reformash, ka rënë në nivelin

Lexo me Shume