Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Formular"

Dekriminalizimi, 9 ministra dhe 40 deputetë ende pa plotësuar formularin e vetëdeklarimit

    Dekriminalizimi, 9 ministra dhe 40 deputetë ende pa plotësuar formularin e vetëdeklarimit

Ndërkohë që pak ditë kanë mbetur nga mbyllja e afatit për dorëzimin e formularit të dekriminalizimit, bëhet e ditur se ndër të tjerë, 9 ministra dhe 40 deputetë ende nuk

Lexo me Shume