Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "follow"

Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

    Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

Nuk e dimë si dhe nuk e dimë pse, por dimë që Chris Brown paska patur vërtet qëllime “serioze” kur ka vendosur të vizitojë Shqipërinë. Kjo, jo vetëm për faktin

Lexo me Shume

Personat frymëzues që duhet të ndiqni në Instagram

Personat frymëzues që duhet të ndiqni në Instagram

Kur doni që të ndiheni brenda atmosferës së verës, asgjë nuk do të mund t’ju sjellë më pranë saj sesa ndjekja e personave të duhur në Instagram. Mund të habiteni

Lexo me Shume