Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "FMN"

FMN vlerëson pozitivisht Shqipërinë: Jo më e rrezikuar nga rritja e borxhit të jashtëm

    FMN vlerëson pozitivisht Shqipërinë: Jo më e rrezikuar nga rritja e borxhit të jashtëm

Fondi Monetar Ndërkombëtar konfirmon se ekonomia shqiptare ka konsoliduar trendin e qëndrueshëm të rritjes. Në raportin e ditës së sotme, theksohen disa elementë pozitivë për ekonominë shqiptare, si raporti i

Lexo me Shume