Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "fluturime"

Ndërpret fluturimet kompania ajrore “Delta”, u shërben 180 mln klientëve në vit

    Ndërpret fluturimet kompania ajrore “Delta”, u shërben 180 mln klientëve në vit

Kompania ajrore amerikane Delta ka ndërprerë fluturimet për shkak të një defekti në sistemin e operimit brendapërbrenda SHBA-ve. “Udhëtarët duhet të kontrollojnë fluturimet e tyre përpara se të nisen për

Lexo me Shume