Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Fluturim"

Mesazhi i veçantë i një babai për të voglin me sindromën Down

    Mesazhi i veçantë i një babai për të voglin me sindromën Down

Babai i të voglit William Lawrence ka menduar t’i lërë një kujtim të bukur të birit. Anëtari më i ri i familjes, vetëm 18 muajsh, ndryshe nga vëllezërit dhe motrat

Lexo me Shume

Ja çfarë ndodh vërtet me trupin tuaj gjatë një fluturimi

    Ja çfarë ndodh vërtet me trupin tuaj gjatë një fluturimi

Gjatë një udhëtimi ajror, trupi juaj mund të vuajë disa efekte shqetësuese të shkaktuara nga privimi i oksigjenit apo rrezatimi kozmik. Shanset janë 100 herë më të mëdha që t’iu

Lexo me Shume