Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Florjan Binaj"

Florjan Binaj: E di që shumë do të mërziten, por ata që i këndojnë vetes janë fiks si kjo foto

    Florjan Binaj: E di që shumë do të mërziten, por ata që i këndojnë vetes janë fiks si kjo foto

Përpos postimeve plot humor apo gjatë aktiviteteve të tij, Florjan Binaj, aktori i njohur i “Portokalli”-së nuk ngurron të shprehë hapur mendimet lidhur me fenomene të ndryshme sociale. Ai ka

Lexo me Shume