Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Florian Raunig"

Ambasadori Raunig: Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar

    Ambasadori Raunig: Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar

Gjatë prezantimit të projektit të OSBE-së “Për një drejtësi pa vonesa” në qytetin e Shkodrës, ambasadori i OSBE-së Florian Raunig është shprehur se drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar.

Lexo me Shume