Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Fjalim"

Hashim Thaçi betohet si President i Kosovës: Kam përgjegjësi të re për Kosovë të re

    Hashim Thaçi betohet si President i Kosovës: Kam përgjegjësi të re për Kosovë të re

Hashim Thaçi është betuar si President i Republikës së Kosovës. Në fjalën e tij në këtë seancë solemne, Thaçi u shpreh fillimisht se ky është një emocion i veçantë në

Lexo me Shume