Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "financa"

Dalin në shesh financat e Amber Heard. Fiton 10,000$ dhe shpenzon 40,000$

    Dalin në shesh financat e Amber Heard. Fiton 10,000$ dhe shpenzon 40,000$

Fakte të reja dalin çdo ditë e më tepër rreth jetës private të Amber Heard, pasi ajo kërkoi divorcin nga bashkëshorti i saj, Johny Depp. Ditët e fundit, gjykata ka

Lexo me Shume