Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "filtra"

Përdoruesit “kryqëzojnë” Snapchat-in për racizëm! Ja arsyeja

Përdoruesit “kryqëzojnë” Snapchat-in për racizëm! Ja arsyeja

Rrjeti social “Snapchat” është akuzuar për racizëm nga përdoruesit e tij. Shkak është bërë një filtër me tipare fytyre të ngjashme me ato të aziatikëve. Filtri që ishte i përdorshëm

Lexo me Shume