Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "filter"

Ky filtër i Snapchat-it mund të shkaktojë vdekje

Ky filtër i Snapchat-it mund të shkaktojë vdekje

Një person i quajtur Wentworth Maynard ka mbetur i goditur rëndë dhe është shoqëruar menjëherë në urgjencë, pasi një automjet po ecte me shpejtësi mbi 100km/h afër një rruge të

Lexo me Shume