Blitz

Tag "filma"

(Video) Filmat horror që do t’ju lënë pa gjumë këtë vit

    (Video) Filmat horror që do t’ju lënë pa gjumë këtë vit

Kineastët na kanë rezervuar një vit të “pasur” me filma, sidomos me filma horror. Këtë vit, Hollywood ka menduar të rikthejë në kinema disa nga filmat më të ndjekur, si “Rings”, “The Conjuring” apo “Ouija”, por përveç filmave të “vjetër”, kompanitë filmike do të sjellin edhe disa filma të rinj si “The

Read Full Article

15 aktorët që tejkaluan limitet për rolet e tyre

    15 aktorët që tejkaluan limitet për rolet e tyre

1. Natalie Portman në rolin e Ninës, në filmin “Black Swan” ◄ Back Next ► Picture 1 of 15 Portman është trajnuar me krijuesen e e teatrit të baletit të Nju Jorkut, Mary Helen Bowers, duke punuar për më shumë se 8 orë në ditë, për të gjitha ditët e

Read Full Article

8 filmat më të bukur të të gjithë kohërave me tematikë dasmash

    8 filmat më të bukur të të gjithë kohërave me tematikë dasmash

  Jeni duke planifikuar dasmën? Ju ka pushtuar ankthi dhe nuk dini se si të organizoni idetë? Mos ndoshta ju duket se gjithçka do të jetë një dështim apo të paktën i trembeni sadopak? Qetësohuni, merrni kokoshkat dhe shihni një film! Po ju sugjerojmë këtë listë që nuk do t’ju zhgënjejë!

Read Full Article