Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Filipinet"

Deti i Kinës Jugore, Gjykata e Hagës favorizon Filipinet

    Deti i Kinës Jugore, Gjykata e Hagës favorizon Filipinet

Kina ka humbur një çështje të rëndësishme juridike lidhur me të drejtat e saj mbi Detin e Kinës Jugore. Ky vendim do ndikojë drejtpërsëdrejti në kontrollin e saj mbi “ujërat

Lexo me Shume