Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Filipine"

Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

    Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

Një fushatë e vështirë mund të cilësohet fushata e ndërmarrë nga Presidenti i ri i Filipineve, Rodrigo Duterte në luftën kundër krimit. Fotografi shokuese të publikuara nëpër mediat sociale, ku

Lexo me Shume

10 ritet dhe kultet ku nuk do të donit të ishit pjesë

    10 ritet dhe kultet ku nuk do të donit të ishit pjesë

KRYQËZIMET REALE NË FILIPINE Çdo të premte të mirë, grupe të mëdhenj njerëzish marrin pjesë në një ritual kryqëzimi, me qëllim që të përjetojnë ato që Krishti përjetoi dy mijë

Lexo me Shume