Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "figura"

Pse historia nuk duhet mësuar nga filmat?

    Pse historia nuk duhet mësuar nga filmat?

  Perandor Komodus – “Gladiatori” ◄ Back Next ► Picture 1 of 6 Joaqiun Phoenix, i cili portretizon perandorin romak Komodus, nuk ngjan fare me prototipin historik. Nga ana tjetër,

Lexo me Shume