Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "festivali Cannes"

28 portretet e Festivalit të Kanës

    28 portretet e Festivalit të Kanës

Fotografi Stephan Vanfleteren sjell 28 portretet e disa personaliteteve të pranishëm në Festivalin e Kanës gjatë kohëzgjatjes së këtij eventi. Fotografitë janë publikuar në rrjetet sociale të “Le Monde”. Shfletoni

Lexo me Shume

Emir Kusturica: “Festivali i Kanës e refuzoi filmin tim sepse unë mbështes Putinin”

    Emir Kusturica: “Festivali i Kanës e refuzoi filmin tim sepse unë mbështes Putinin”

Prodhuesi serb i filmave, Emir Kusturica, ka thënë se filmi i tij i fundit është bllokuar nga pjesëmarrja në festivalin e filmit në Kanë sepse ai është një nga mbështetësit

Lexo me Shume