Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "femrat"

Raporti i INSTAT për 2015-n: Rritet numri i femrave drejtuese

    Raporti i INSTAT për 2015-n: Rritet numri i femrave drejtuese

Tabelat e të dhënave të publikuara nga INSTAT flasin për rritje të numrit të femrave drejtuese dhe profesioniste gjatë 2015-s, krahasuar me të dhënat e vitit 2014. Gjatë vitit të

Lexo me Shume

10 zakonet që duhet të zotërojë çdo femër pas të 30-ve

    10 zakonet që duhet të zotërojë çdo femër pas të 30-ve

Nevojitet që disa zakone të mira t’i zotëroni pasi të keni mbushur të 30-at. Mos u shpërqendroni nga listat me “ato që nuk duhet të bëni pas moshës 20-vjeçare” apo

Lexo me Shume

10 ligjet më të tmerrshme që diskriminojnë femrat

    10 ligjet më të tmerrshme që diskriminojnë femrat

A e dinit se në disa vende të botës është e lejueshme për meshkujt të rrëmbejnë femrat nëse më pas martohen me to? A e dini gjithashtu se 9 femra

Lexo me Shume

Kastro Zizo: Na mbytën kurvat!

    Kastro Zizo: Na mbytën kurvat!

Producenti dhe këngëtari Kastro Zizo, i njohur për publikun shqiptar për natyrën e tij impulsive, aq sa edhe të drejtpërdrejtë, shpeshherë reagon për situata të ndryshme. Ai nuk ngurron të

Lexo me Shume

Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

    Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

Anoreksia ka shkallën më të lartë të vdekshmërisë të çdo sëmundjeje mendore dhe ne ende dimë shumë pak rreth shkaqeve që shkaktojnë një gjendje të tillë apo si të arrijmë

Lexo me Shume

Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

    Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

Gjatë vitit 2015, tregu i pensioneve private llogariti një total asetesh neto prej rreth 928 milionë lekë, 48% më shumë se në 2014-n. Kjo është një shifër modeste, shkruan “Monitor”,

Lexo me Shume