Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "federate"

Intelektualët shqiptarë në Maqedoni: “Federata është zgjidhja për Maqedoninë”

    Intelektualët shqiptarë në Maqedoni: “Federata është zgjidhja për Maqedoninë”

Duke marrë shkas nga bashkëpunimi i partive shqiptare me ato maqedonase dhe nga gjendja e vështirë ekonomike, sociale dhe politike e shqiptarëve në Maqedoni, intelektualë të ndryshëm në shtetin fqinj

Lexo me Shume