Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "federale"

Fotoja e Ramës me Obamën, “Fox News”: 80,000 € janë të kryeministrit Rama

    Fotoja e Ramës me Obamën, “Fox News”: 80,000 € janë të kryeministrit Rama

“Rasti i errët përfshin Obamën. Shoferi i limuzinës në New Jersey dërgon valë goditëse nëpër Shqipëri”, titullohet artikulli që “Fox News” ka publikuar lidhur me çështjen gjyqësore në SHBA, për

Lexo me Shume