Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "familje"

Plas sherri në familjen Kardashians. Khloe i kundërvihet Caitlyn Jenner-it

    Plas sherri në familjen Kardashians. Khloe i kundërvihet Caitlyn Jenner-it

Transmetimi i premierës “Keeping Up With The Kardashian”, sezoni 12-të, ka treguar hapur se gjërat nuk po shkojnë edhe aq mirë në familjen më të famshme të Amerikës. Përveç “misterit”

Lexo me Shume

Tragjedi në Ohio, vriten 7 anëtarë të një familjeje

    Tragjedi në Ohio, vriten 7 anëtarë të një familjeje

Një numër i konsiderueshëm njerëzish janë gjetur të vdekur në një skenë krimi në Ohio. Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Ohio nuk ka dhënë informacion të saktë lidhur me

Lexo me Shume

7 këshilla për të kthyer humorin e fëmijës tuaj

7 këshilla për të kthyer humorin e fëmijës tuaj

Disa mama janë bërë bashkë për të hartuar, në bazë të eksperiencave të tyre personale, këshillat kryesore që mund të ndihmojnë mama të tjera për t’u kthyer humorin fëmijëve të

Lexo me Shume

17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

    17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

Çdo familje, e madhe apo e vogël në numër duhet të ketë një portret familjar. Ky portret jo domosdoshmërisht duhet të jetë në formën e një fotografie, sepse me kalimin

Lexo me Shume

8 mënyra si ta shijoni drekën me të voglin tuaj në restorant

    8 mënyra si ta shijoni drekën me të voglin tuaj në restorant

Si mund t’i mësoni fëmijët të sillen mirë në restorant? A jeni gati të dilni në restorante me fëmijët tuaj? Provoni këto teknika për një përvojë të qetë në restorant me

Lexo me Shume

Prindërit e kanë një fëmijë të preferuar, pavarësisht se nuk e thonë

    Prindërit e kanë një fëmijë të preferuar, pavarësisht se nuk e thonë

Për një kohë të gjatë, prindërit ju kanë thënë një gënjeshtër të bardhë të domosdoshme. Besojmë se ju ka ndodhur që edhe nëse keni qenë apo jeni fëmija me nota

Lexo me Shume