Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Familja"

VIP-at me familje të madhe…

    VIP-at me familje të madhe…

Vitet e fundit është kthyer në modë që çiftet e reja mos ta zgjerojnë familjen e tyre. Numërohen me gishtat e dorës familjet që kanë tre ose më shumë fëmijë,

Lexo me Shume

“Ulërima” e familjes Bardhi, pak larg kryeqytetit

    “Ulërima” e familjes Bardhi, pak larg kryeqytetit

Puntata e sotme e emisionit “Opinion” iu dedikua varfërisë ekstreme të familjes Bardhi, banuese në Vaqarr, një nga shumë familjet që nuk mund të kenë një jetesë normale për shkak

Lexo me Shume