Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "fame"

Të famshëm, por… pa skandale

    Të famshëm, por… pa skandale

Në ditët e sotme është e pamundur mos ta lidhësh showbiz-in me skandalet e VIP-ave. Ndonjëherë duket sikur kjo gjë është kthyer në qëllim në vetvete edhe për vetë këngëtarët,

Lexo me Shume