Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "False Flag"

(Video) Sulmet terroriste në Bruksel, sajesë mediatike?!

(Video) Sulmet terroriste në Bruksel, sajesë mediatike?!

A ju ka shkuar ndonjëherë mendja se ‘zhurma’ që po shkaktojnë atentatet e fundit në mbarë Europën janë thjesht një mënyrë për të manipuluar njerëzit? Termi “Flase flag” tashmë nuk

Lexo me Shume