Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Falja"

Maqedoni, Ivanov shfuqizon amnistinë për 22 nga 56 zyrtarët që fali

    Maqedoni, Ivanov shfuqizon amnistinë për 22 nga 56 zyrtarët që fali

Presidenti i Maqedonisë është tërhequr nga vendimi i tij dhe ka shfuqizuar një pjesë të amnistisë, konkretisht për 22 nga 56 zyrtarët që ai fali. Ky ndryshim vjen pas miratimit

Lexo me Shume