Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Fakulteti i Ekonomise"

Fituesit tek Ekonomiku, dekani Kule: Afat edhe sot, në të kundërt humbasin të drejtën

    Fituesit tek Ekonomiku, dekani Kule: Afat edhe sot, në të kundërt humbasin të drejtën

Një ditë më parë u bënë me dije kuotat e mbetura bosh në universitete pas përfundimit të fazës së dytë të regjistrimit. Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Dhori Kule, bëri

Lexo me Shume