Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "fakultete"

Universiteti i Tiranës, publikohen kuotat e mbetura bosh në fakultete

    Universiteti i Tiranës, publikohen kuotat e mbetura bosh në fakultete

Dita e sotme shënon përfundimin e fazës së dytë të regjistrimit të fituesve në universitet dhe plotësimin e kuotave bosh me studentët poshtë vijës kualifikuese, të cilët nuk kanë rezultuar

Lexo me Shume