Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "FA"

Aksidenti ajror në Shkodër, mbërrin në Gjermani karta e kamerës së helikopterit të rrëzuar

    Aksidenti ajror në Shkodër, mbërrin në Gjermani karta e kamerës së helikopterit të rrëzuar

Karta e kamerës së helikopterit që u rrëzua disa javë më parë në liqenin e Shkodrës, ka mbërritur në Gjermani ku pritet që t’i nënshtrohet ekspertizës. Ekzaminimi do kryhet nga

Lexo me Shume