Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Eva Longoria"

Eva Longoria sot është zgjuar me një shqiptar

Eva Longoria sot është zgjuar me një shqiptar

Algen Nikolla, ish pjesëmarrës në “Big Brother Albania”, shpeshherë ka qenë pjesëmarrës në  evente shumë të rëndësishme ose në festa të ndryshme ku marrin pjesë edhe personazhe të njohur në

Lexo me Shume