Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Eurovision 2016"

Javë me fat për Kosovën, Eurovisioni pranon dhe flamujt jopjesëmarrës

    Javë me fat për Kosovën, Eurovisioni pranon dhe flamujt jopjesëmarrës

Eurovisioni ka vendosur të pranojë edhe flamujt e shteteve që nuk janë pjesëmarrëse në festivalin europian të muzikës. Përmes faqes zyrtare, Unioni i Transmetuesve Europianë bëjnë me dije ndryshimin e

Lexo me Shume

Rumania përjashtohet nga Eurovizioni. Ja arsyeja…

    Rumania përjashtohet nga Eurovizioni. Ja arsyeja…

Për herë të parë në 61 vite histori të konkursit muzikor Eurovizion, një vend është përjashtuar nga kompeticioni. Rumania është përjashtuar nga konkursi  pasi televizioni kombëtar TVR nuk ka bërë

Lexo me Shume