Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Europë"

Alarm, kreu i FBI-së: Së shpejti do të krijohet diaspora e terroristëve nga Siria!

    Alarm, kreu i FBI-së: Së shpejti do të krijohet diaspora e terroristëve nga Siria!

Sukseset e luftës kundër ISIS-it në Irak e Siri sjellin rritjen e mundësive të atentateve në Europën Perëndimore dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky është alarmi që ka

Lexo me Shume

(Video) Sulmet terroriste në Bruksel, sajesë mediatike?!

(Video) Sulmet terroriste në Bruksel, sajesë mediatike?!

A ju ka shkuar ndonjëherë mendja se ‘zhurma’ që po shkaktojnë atentatet e fundit në mbarë Europën janë thjesht një mënyrë për të manipuluar njerëzit? Termi “Flase flag” tashmë nuk

Lexo me Shume