Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Europa"

Këto janë 16 qytetet më të vjetra të Europës

Këto janë 16 qytetet më të vjetra të Europës

16. Yerevan, Armenia ◄ Back Next ► Picture 1 of 16 Banorët më të hershëm në këtë qytet janë vendosur 782 vjet përpara lindjes së Krishtit. Rreth 30 vjet përpara

Lexo me Shume

Ban Ki-moon: Për refugjatët nevojitet solidaritet global!

    Ban Ki-moon: Për refugjatët nevojitet solidaritet global!

Kriza e refugjatëve është një ndër problemet më të mëdha me të cilat po përballet sot Europa dhe jo vetëm. Për këtë ka folur sot sekretari i Përgjithshëm i Kombeve

Lexo me Shume

ISIS kërcënon me foton e fëmijës së vdekur: Ky është një shpagim

    ISIS kërcënon me foton e fëmijës së vdekur: Ky është një shpagim

Pasi ka pranuar autorësinë e sulmeve të shënuara sot në Bruksel, ISIS ka vijuar me kërcënimet. Në një mesazh të shpërndarë nëpër rrjetet sociale, Shteti Islamik shkruan: “Ky është një

Lexo me Shume