Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "euro"

Kursi i këmbimit valutor

    Kursi i këmbimit valutor

Kursi zyrtar i këmbimit (“fiksi”) llogaritet sipas udhëzimit “Mbi mënyrën e llogaritjes së “fiksit” të kursit të këmbimit të lekut në Bankën e Shqipërisë” miratuar me vendim të Këshillit Mbikëqyrës,

Lexo me Shume

Ja sa i kushton terrorizmi ekonomisë europiane

    Ja sa i kushton terrorizmi ekonomisë europiane

Sulmet terroriste, përveçse shkaktojnë humbje të mëdha në njerëz, përhapje të panikut, ndikojnë drejtpërdrejt edhe në ekonominë e një vendi. Shifra të sakta nuk mund të përcaktohen, ama për të

Lexo me Shume