Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "EU"

Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

    Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

Komisioni Europian do t’i përgjigjet më 12 maj një letre të dërguar nga 6 shtete anëtare, të cilat kërkojnë zgjerimin e kontrolleve të jashtëzakonshme në kufij. Austria, Gjermania, Franca, Belgjika,

Lexo me Shume