Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "eshtra"

Kadri Veseli: Eshtrat e Shote Galicës të sillen në Kosovë

    Kadri Veseli: Eshtrat e Shote Galicës të sillen në Kosovë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka qenë i pranishëm në rivarrimin e eshtrave të familjarëve të Azem Bejtës, i njohur ndryshe se Azem Galica. Ky manifestim është organizuar

Lexo me Shume