Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Energy drinks"

Mos u jepni fëmijëve pije energjike! Nxisin dhunën

    Mos u jepni fëmijëve pije energjike! Nxisin dhunën

Një drejtor shkolle në Skoci i ka ndaluar nxënësit e tij të konsumojnë pije energjike, duke ua vënë fajin atyre për nxitjen e dhunës, urinimit të pavullnetshëm dhe përgjumjes së nxënësve

Lexo me Shume